Liever niet verliefd – Rianne Verwoert

Liever niet verliefd - Rianne Verwoert

Liever niet verliefd (november 2008)
ISBN: 978 90 5977 3981
Uitgeverij: Zomer & Keuning

Anne is verliefd! En niet op een klasgenoot of buurjongen, nee, op Bram, de baas van haar zaterdagbaantje! En ja, het is wederzijds. Haar vriendinnen verklaren haar voor gek, want hij is toch veel te oud, maar Anne gaat er helemaal voor. Haar Bram is de leukste, liefste, mooiste, beste… en de ware, voor altijd. Voor altijd? O ja? Niet als Annes vriendinnen het voor het zeggen hebben. In een laatste poging Anne tot rede te brengen slepen ze haar mee naar het mooie Parijs. Kunnen zij Anne ervan overtuigen dat haar Bram toch niet zo leuk, lief en aardig is als ze denkt? Komen er scheurtjes in de relatie van Bram en Anne?

‘Liever niet verliefd is heerlijke Chicklit van Nederlandse bodem; herkenbaar, romantisch en met een boodschap: uiteindelijk moet je gewoon van jezelf houden en is een man de kers op de taart! Een boek dat lekker wegleest.’ Esther Kreukniet, schrijfster en freelance journaliste

Na een opname van Bananasplit overhandigde Rianne Frans Bauer een gesigneerd exemplaar van ‘Liever niet verliefd’. Hij nam niet alleen het boek in ontvangst, maar… Rianne erbij! Aan zijn verbaasde gezicht te zien, is Frans liever wél verliefd.
Rianne en Frans Bauer